Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Empresa Distribucions Xavier Descals

Distribucions Xavier Descals, S.L. és una companyia amb una experiència de més de 25 anys en el sector de l’alimentació i les begudes, integrada per un grup de professionals amb una àmplia experiència dins del sector del gran consum, l’hostaleria i la restauració. Destaca per la representació i distribució de productes d’alta qualitat de marques de gran prestigi dins del mercat.

Després d’una trajectòria de 15 anys com a agent comercial, Distribucions Xavier Descals, S.L. va ser constituïda a la dècada dels 90 pel seu actual Director, Xavier Descals, com una entitat dedicada a la representació i distribució de productes de gran qualitat.

Les bases fonamentals de la política de l’empresa al llarg de la seva trajectòria han sigut, oferir una àmplia i diversificada gamma de productes d’alta qualitat de les primeres marques del mercat, i oferir el màxim nivell de servei possible al client.

Gràcies a aquesta filosofia, l’empresa Distribucions Xavier Descals, S.L. ha aconseguit reunir i fidelitzar una àmplia cartera de clients composta sobretot per empreses dins del sector del gran consum com del sector de l’hostaleria i la restauració.